RUMLIGHED

Rumlighed er både et fysisk og et mentalt begreb.

Designbureauet RUMLIGHED bruger begrebet i begge tolkninger og skaber løsningerne, der giver rumlighed og rummer mulighed.

Vores rum har betydning for vores velvære, vores muligheder og vores interaktion med hinanden. I det offentlige, i en virksomhed, såvel som i en bolig. Rum og deres indretning præger vores adfærd.

Rum sætter betingelser for vores konkrete fysiske udfoldelser og samspil, samt giver vilkår og stemninger til brugerne.

Dermed har det både betydning for en virksomheds kommunikation med sine kunder og medarbejdere, såvel som for vores fysiske og psykiske velvære i vores private hjem.

At designe rum leder til spørgsmål om, hvad der skal fremmes og evt. hæmmes? Hvilke værdier skal udspilles? Hvilke funktioner skal rummene give mulighed for? Hvad skal opnås? Hvilke sanser skal vækkes? Hvilke værdier signaleres?

Designbureauet RUMLIGHED stiller spørgsmålene og udfører design, der løfter, giver flere muligheder og viser respekt overfor brugerne.​

Få en uforpligtende snak

Tag en uforpligtende snak om jeres behov og tanker med designbureauet RUMLIGHED og få et bud på, hvordan I kan øge jeres udbytte og skabe sammenhæng og trivsel.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Designbureauet RUMLIGHED

​Grankrogen 16, 8541 Skødstrup

CVR: 34923663​

Kontakt

Telefon: +45 40 92 00 71

Email: kontakt@rumlighed.dk

Om virksomheden

RUMLIGHED yder strategisk designrådgivning, udvikler kreative processer og skaber rumdesign med mennesker i centrum.

Ejet af Louise Werge, rumdesigner mDd. og cand. Mag. i designledelse.

Sociale medier